The Studio Herman

 Photography:  J  uanjo Photography

Photography: Juanjo Photography

(English Below)

”The Studio Herman” – En af Aarhus’ mest eventyrlige og excentriske butikker

”Kunstnerisk egoisme” således beskriver indehaver af ”The Studio Herman” Thomas Herman sin butik, hvori man kan købe unikke fund, kuriøse objekter, udvalgt designer tøj, Thomas’ egne malerier og kunst, og så kan du også blive tatoveret. Der er nu intet egoistisk over stedet, der trods sine få kvadratmeter emmer af stil, mystik, charme og, til trods for det mørke look, rigtig meget varme. Sidstnævnte skyldes Thomas Hermans venlige, omfavnende attitude. Der går ikke længe fra man kommer ind af døren til man føler sig velkommen og rigtig godt tilpas blandt alt kunsten og kuriositeterne. Thomas er indehaver, idémand og kunstner bag projektet. ”Jeg har skabt et sted hvor jeg kan gøre som det passer mig. Hvis jeg ved der kommer en tattoo-kunde ind, så indretter jeg efter det. Hvis jeg har lyst til at male, så skaber jeg plads og maler hele dagen. Jeg bruger butikken som værksted, så nogen gange har jeg solgt tingene før de er færdige – folk kan komme ned og følge med i min proces og se hvordan jeg arbejder. Jeg går meget op i at min kunde er i centrum – det er en jo en lille butik, men det gør ikke noget, for jeg vil gerne have at jeg har den intimitet med kunderne.”

Du kan finde Thomas og hans utroligt smukke, unikke og mystiske objekter, kunst og tattoos på J.M. Mørks Gade 7, 8000 Århus C. og på facebook.com/thestudioherman

Så hvis du trænger til lidt eventyr, og kunst på kølig, grå forårsdag, skal du slå et smut ned forbi The Studio Herman og oplev en af byens helt særlige og spændende butikker og den imødekommende og interessante idémand bag projektet. 

”The Studio Herman” – One of Aarhus’ most eccentric and fanciful shops

”My artistic ego” this is how owner of ”The Studio Herman” Thomas Herman describes his one-of-a-kind shop where you can buy unique objects and curiosities, selected designer clothing, Thomas’ own art and paintings, and, as if that wasn’t enough, the shop also doubles up as a tattoo-parlor. However, “ego” is the last thing that springs to mind when you enter the shop. Instantly, you are met with a welcoming sense of warmth and adventure. This is not only a result of the shops objects and décor, but also Thomas’ kind and easy-going nature. He is the sole owner and idea man behind the project. “I’ve created a space where I can do what I want. If I have a tattoo-customer coming in, then I adjust the interior of the shop accordingly. If I feel like painting, then I make space and spend the day on that. I use the shop as my workspace, so some times the pieces are sold before I even finish them – people can come and see my process and how I work. I always want to put the customer first, and it’s a small shop, but that doesn’t matter because it all adds to having that intimacy with the customers.”

You can find Thomas and his incredibly beautiful, unique and mystic objects, art and tattoos on J.M. Mørksgade 7, 8000 Aarhus C, and on facebook.com/thestudioherman

So, if you’re in need of a bit of adventure and art, then go and visit The Studio Herman and experience one of the cities’ most eccentric and exciting little shops, and meet the friendly and interesting artist behind the project.